ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ»ΒΙΝΤΕΟ

 

Συνέλληνες, καλησπέρα. Είναι μεγάλη η τιμή που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας και πραγματικά όλοι αισθανόμαστε αυτή την τιμή γιατί συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο αγώνα.
Σε έναν αγώνα που είναι καθήκον και υποχρέωση μας για να τον διεξάγουμε.
Έχουμε πάει σε ένα σταυροδρόμι και η Ελλάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κι ό,τι έχει γίνει, δεν έχει γίνει τυχαία.
Έχει γίνει από ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με αυτά που θέλουν οι Σιωνιστές που ήταν πάντα εχθροί μας.
Αν παρατηρήσουμε το περιβάλλον θα δούμε ότι τα πάντα είναι εναντίον μας. Ζούμε στο κράτος μας, ζούμε στην χώρα μας και νομίζουμε ότι είμαστε σε διωγμό.
Και πραγματικά, όταν αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να γίνει ελεύθερο κράτος κι όταν είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον μεγάλο Καποδίστρια να ιδρύσουμε ένα Ελεύθερο κράτος, δεν μας άφησαν, γιατί αυτό δεν ήταν στα σχέδια τους.
Έφεραν τότε τις συμμορίες τους που εμπόδιζαν τον Καποδίστρια και μετά τον δολοφόνησαν.
Αυτές οι συμμορίες έγιναν η πολιτική σκηνή, όταν ήρθε ο Όθωνας.
Έγιναν τα κόμματα, τα οποία έχουν πραγματικά καταβολές στις συμμορίες που ήταν ιδρυμένες και οργανωμένες από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
Αυτές ακριβώς οι συμμορίες υπάρχουν και σήμερα και διευθύνουν την Ελληνική πολιτική σκηνή, γιατί, ο,τιδήποτε παράγεται στην Ελλάδα, είναι εναντίον μας.
«Κ.Ι.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…»
Να σας πω ότι υπάρχει ένας Οργανισμός, ο οποίος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και έχει μέλη, άτομα τα οποία παράγουν το 40-50% του ΑΕΠ κι αυτός ο Οργανισμός που λέγεται Κ.Ι.Σ, δεν έχει πληρώσει ποτέ φόρο.
Όλες οι αλλοδαπές εταιρείες που υπάρχουν στην χώρα μας, όπως οι κινέζικες δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο.
Γι αυτό δεν τους κυνηγάνε οι εφοριακοί. Μόνο εμάς τους Έλληνες κυνηγάνε. Περί τίνος λοιπόν πρόκειται; Σε ποια χώρα ζούμε; Ζούμε στο Ελληνικό κράτος ή όχι;
Παρατηρήστε ότι αυτό που παράγει η πολιτική σκηνή δεν είναι τίποτα άλλο, παρά σχέδια που εξελίσσονται σύμφωνα με κάποιες οδηγίες.
«ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ»
Ας πάμε λίγο στην ιστορία μας για να τα καταλάβουμε:
Σήμερα, μετατρέπουν όλες τις οδούς στο όνομα: «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θεωρείται μεγάλος Εθνάρχης.
Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έστειλε στην Κριμαία τους Έλληνες για να σκοτωθούν και να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους Μπολσεβίκους και έφερε τους Έλληνες Πόντιους σε αντιπαράθεση με τους κομμουνιστές που είναι το ευφυολόγημα του Σιωνισμού.
Κι ο ίδιος έστειλε τους Έλληνες στην Μικρά Ασία για να γίνουν στόχους των εθνικιστών του Ατατούρκ.
Και τέλος, αυτή η μεγάλη καταστροφή στην Μικρά Ασία μέτραγε 4.000.000 ελληνικές ψυχές.
Αυτή ήταν η παραγωγή του έργου του μεγάλου Εθνάρχη, όμως αυτός έπραξε σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν ορίσει οι Σιωνιστές.
Και έρχεται ένας 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος που μας έβαλε εναντίον των Ναζιστών. Άλλο Σιωνιστικό ευφυολόγημα. Και εκεί θρηνήσαμε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ψυχές, γιατί αυτά θέλουν ακριβώς οι Σιωνιστές που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες και οργανώνουν αυτά τα σχέδια.
Αυτό που βιώνουμε σε αυτό το καθεστώς, βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πολιτικό κατεστημένο το οποίο είναι ακριβώς σε ευθεία γραμμή, ασχέτως ονόματος, είτε λέγεται Ν. Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική εναντίον μας.
Ο ένας υπόσχεται μετά τον άλλον ότι θα μας βγάλει από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις και μόλις γίνονται εξουσία και κερδίζουν την πίστη μας, γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν αυτό που λένε και εμείς τους πιστεύουμε, έρχονται και αποδεικνύουν πραγματικά ότι είναι πάρα πολύ καλοί υπηρέτες των Σιωνιστών, οι οποίοι έχουν καταστρώσει το σχέδιο του αφανισμού μας και βλέπετε πόσο ωραία εξελίσσεται αυτή η καταστροφή της χώρας μας.
Αυτή η καταστροφή έχει τέλος!
Και ακούτε σήμερα, τύμπανα πολέμου εξ Ανατολών και λένε ότι η Θράκη κινδυνεύει, γιατί έχει θρησκευτικές μειονότητες κι όταν ρώτησα να μάθω πόσοι είναι οι μειονοτικοί στην χώρα μας, μου είπαν ότι είναι 180.000!
Τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που είναι μέσα στα σπλάχνα μας δεν τα καταλαβαίνουμε τα οποία ήρθαν με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου;
Φυσικά, καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει μια επίθεση ισλαμική θα είναι από μέσα, που θα ενεργούν εναντίον μας.
Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά προγραμματισμένο και σχεδιασμένο.
Ο μόνος τρόπος, η μόνη μέθοδος και η μόνη λύση για να το αποφύγουμε όλο αυτό, είναι να πετάξουμε όλο αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο για να εγκαθιδρύσουμε στην χώρα μας μια Ελληνική Κυβέρνηση. Αυτή την κυβέρνηση που θα φέρει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γιατί πρέπει την χώρα μας από εδώ και πέρα να την κυβερνούν Έλληνες κι όχι αλλοδαποί, ούτε αλλοεθνείς.
Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα τεράστιο αγώνα, γιατί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και τα πάντα είναι οργανωμένα.
Και αποδείξαμε, μετά από έναν τεράστιο αγώνα και ειδικά, προσωπικά του Αρτέμη Σώρρα, ότι η χώρα μας καμιά ψωρο-Κώσταινα, εμείς δεν είμαστε οι φτωχοί, οι ταπεινοί της Ευρώπης, αλλά είμαστε οι τεράστιοι Έλληνες που φέρουμε τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος, το πανάρχαιο αυτό Έθνος που έδωσε τα πάντα στον πλανήτη και πραγματικά, δικός μας είναι κι ο Πλούτος που υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη.
Ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε το πλαίσιο, για να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε τα χρήματα τεράστιους λογαριασμούς κι όχι μόνο μπορούμε να πληρώσουμε την Ελευθερία μας, αλλά να κάνουμε και την χώρα μας, μια χώρα που να αξίζει να λέγεται «Ελλάδα» και εμείς να διαβιώνουμε μέσα σε αυτήν σαν Έλληνες Κυρίαρχοι Πολίτες.
Έδωσε λοιπόν, 600 δισεκατομμύρια δολάρια υπέρ της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το έκανε γνωστό παγκοσμίως και στους δικούς μας πολιτικούς.
Δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν ποτέ την κατάθεση. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχει γίνει! Την αποκρύπτουν όμως, γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να απελευθερωθεί από τα χέρια των πιστωτών μας, των Σιωνιστών.
Το πολιτικό κατεστημένο έδειξε όλο το ποιόν του και ότι είναι τελείως ευθυγραμμισμένο με τα σιωνιστικά σχέδια, γιατί κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής δεν έκανε μια επερώτηση στην Βουλή για να ρωτήσει για τον Αρτέμη Σώρρα και για τα 600 δισεκατομμύρια, παρόλο που είχαν πάρει Εξώδικες Ειδοποιήσεις για όλα αυτά.
Υπέγραψαν λοιπόν τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις και μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, σκόπιμα και προγραμματισμένα για να μας εξουθενώσουν.
Αφού λοιπόν δοκίμασε όλο το πολιτικό κατεστημένο, στράφηκε προς τους Δημάρχους, γιατί αυτοί είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και έχουν εξουσιαστική Δύναμη στην χώρα μας και επειδή είναι οργανισμοί, Διοικητικά και Οικονομικά Αυτοτελείς, θα μπορούσαν κάλλιστα να κατεβάσουν από τα Παγκόσμια Ταμεία, αυτά που λένε οι ίδιοι «Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα» και να απελευθερώσουν την χώρα μας από τους μισθωτές.
Και αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν.
Αυτό σημαίνει ότι κι αυτοί συμπλέουν με το ίδιο πολιτικό κατεστημένο. Όλοι αυτοί, εναντίον μας!!
Όταν είδαμε λοιπόν ότι συμβαίνουν αυτά, παρόλο που έχουμε τεράστια ποσά στην διάθεση μας, αποφασίσαμε σαν Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες να χαράξουμε το μέλλον μας και είπαμε ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…
Αποφασίσαμε να φέρουμε την πραγματική Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι μόνο μία, η δική μας Ελληνική Δημοκρατία!
Αρχίζουμε λοιπόν, όπως ακούσατε στην εισαγωγή, να ιδρύουμε παντού Οργανισμούς που αναφέρονται σε τοπικούς προσδιορισμούς που λέγονται Δήμοι. Είπαμε ότι ιδρύουμε την Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι το Κρατείν τω Δήμω, η Δύναμη του Δήμου, των Δημοτών και αυτή είναι πραγματικά η πηγή της Εξουσίας.
Έτσι λοιπόν, εμείς οι Έλληνες πολίτες ιδρύουμε μόνοι μας αυτούς τους Οργανισμούς και αυτοί οι Οργανισμοί έδωσαν την Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα, όταν έγιναν περίπου 110 γραφεία, ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την Ελλάδα!
Είναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, για το μέλλον μας, την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας και ζήτησαν στον Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει έναν Φορέα! Πραγματικά, αυτό έγινε στις 4 του Σεπτέμβρη του 2015.
Αυτό σημαίνει ότι από τότε είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την χώρα μας σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία το αποφασίσουμε.
Ξέρετε, όταν πήγαμε στον Άρειο Πάγο, ενώ όταν γίνεται μια κατάθεση μιας Διακήρυξης και ενός Καταστατικού, ο Άρειος Πάγος για να δώσει την έγκριση χρειάζεται 2-3 μέρες. Εμάς την έδωσε σε 20’, γιατί οι Αρεοπαγίτες ξέρουν πολύ καλά, ποιοι είμαστε.
Κάθε κίνηση που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας τους ενημερώνει. Τους έχει ενημερώσει για τα 600 δις που είναι υπέρ μας. Τους έχει ενημερώσει ότι έχουμε Καταπιστεύματα, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις και μπορούμε από εκεί να αντλήσουμε 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ και να κάνουμε την χώρα μας ένα Εργοτάξιο Ανάπτυξης.
Οι Αρεοπαγίτες ξέρουν ακριβώς ποιοι είμαστε γι αυτό δεν χρειάστηκε πάνω από 20΄να μας δώσουν την έγκριση!
Από τότε λοιπόν είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε κάθε Εκλογική διαδικασία και μέσα από αυτήν διαδικασία, μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος, θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…» Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, να έρθουμε στην πολιτική σκηνή και να παράξουμε πολιτική.
Ξέρετε, είναι λάθος να λέμε ότι, όσοι πολιτεύονται είναι Πολιτικοί.
Εμείς πολιτευόμαστε και εμείς παράγουμε πολιτική, εμείς οι Έλληνες πολίτες, γιατί ο Ορισμός του Πολίτη είναι αυτός που μετέχει Κρίσεως και Αρχής και όταν μετέχεις Κρίσεως και Αρχής, σημαίνει ότι κάνεις Πολιτική και χωρίς Πολιτική δεν μπορεί να επιβιώσει ο Άνθρωπος σε συνθήκες που είναι Ανθρώπινες, γιατί ο Άνθρωπος σε αυτή την διάσταση που είναι, πρέπει να ζει σε Πόλεις και οι Πόλεις έχουν μια συγκεκριμένη δομή.
Όλα αυτά ακριβώς είναι το ΑΞΙΑΚΟ που έχουν οι Άνθρωποι για την διαβίωση τους.
Πραγματικά, εμείς ως Πολίτες παράγουμε Πολιτική και η Πολιτική αυτή θα απελευθερώσει την χώρα μας από τα δεσμά του χρέους, με τα οποία μας έχουν σφιχταγκαλιάσει οι δανειστές και θα θέσουμε την βάση για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα, την οποία πρέπει να έχουμε όλοι σαν Έλληνες.
Ξεκινήσαμε λοιπόν να ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας, να έρθουν σε έναν Φορέα, ο οποίος δεν είναι κόμμα.
Γιατί τα «κόμματα», όπως λέει και η ετυμολογία της λέξης, είναι κομμάτια.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε κόμμα παίρνει ένα κομμάτι της κοινωνίας και την κομματιάζει. Την διαιρεί και μέσα από αυτή την διαίρεση, μπορούν να προάγουν τα σχέδια τους.
Για σκεφτείτε, ποια είναι η αίτια καταστροφών στην χώρα μας;
Πού στηρίχθηκε η Μικρασιατική καταστροφή; Δεν στηρίχθηκε σε αυτή την κομματική διαίρεση;
Και μετά, όταν χάσαμε τόσους Έλληνες, σε έναν πόλεμο μεταξύ αδερφών, στον Εμφύλιο πόλεμο, ποιος ήταν η αιτία; Δεν ήταν οι κομματικές ιδεολογίες;
Εμείς είμαστε Έλληνες! Δεν έχουμε καμία σχέση με τα σιωνιστικά ιδεολογήματα, ούτε του κομμουνισμού, ούτε του ναζισμού, ούτε κανενός που να τελειώνει σε –ισμός.
Είμαστε απλά Έλληνες και αυτό που προάγουμε και μας ενδιαφέρει και είναι και το σημείο αναφοράς της Συνένωσης μας είναι ο Ελληνισμός. Είναι η καταγωγή μας, είναι το ΟΜΟΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ και το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, όπως έλεγε ο Ηρόδοτος.
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ»
Βλέπετε και ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο που δίνει Ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πώς είναι δυνατόν να δώσεις Ιθαγένεια;
Ιθαγένεια σημαίνει ευθέως του Γένους. Είναι Γενετική προέλευση. Σημαίνει DNA, που σημαίνει δεν μπορείς ούτε να το χαρίσεις, ούτε να το πουλήσεις, ούτε να το δωρίσεις!
Όσοι είναι λοιπόν Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς είναι με το Κληρονομικό Δικαίωμα του Ελληνικού Έθνους που σημαίνει κατάγονται ευθέως του Ελληνικού Γένους.
ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Εμείς λοιπόν ως Έλληνες πολίτες έχουμε τεράστια Δίκαια και θέλουμε όλα αυτά τα Δίκαια και τα Δικά μας, να τα αποκτήσουμε.
Μας τα έκρυβαν τόσα χρόνια. Έκρυβαν ότι έχουμε τόσους πολλούς λογαριασμούς. Μας έκρυβαν ότι έχουμε την δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε ό,τι θέλουμε μόνοι μας.
Τώρα όμως που το ξέρουμε, οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί τα έχουμε όλα!
Έχουμε στρατηγική, την Νόηση, έχουμε τις προϋποθέσεις, αλλά έχουμε και τα χρήματα και τους λογαριασμούς για να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.
Είμαστε λοιπόν εμείς και αυτοί.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ….
Από την μεριά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ενώνει όλους τους Έλληνες ασχέτως κόμματος και δόγματος και από την άλλη μεριά, είναι αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Αύριο θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να επιλέξουμε: Αυτό το σαθρό κατεστημένο που μας οδηγεί σε κάτι που είναι σκοτεινό, νεφελώδες, χωρίς αύριο και μέλλον Ή στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που δείχνει πραγματικά ποια είναι η δύναμη μας και οι δυνατότητες μας!
Αυτή λοιπόν την στιγμή καλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν την Θέση που πρέπει να πάρουν έναντι του Ελληνισμού.
Ή με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων. Δεν υπάρχει ενδιάμεση θέση. Δεν υπάρχει φαιά ή γκρίζα θέση.
Υπάρχει μόνο η θέση με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων.
Και πραγματικά, αυτή την θέση δείχνουμε σήμερα και φέρνουμε σε πολύ μεγάλη δυσκολία το πολιτικό κατεστημένο.
……………………………………………..
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
E-SYNEWS.GR
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Σχόλια